dijous, 1 d’abril del 2010

EL PP DE RIUDOMS RECOLZA LA CONSULTA SOBRE LA INDEPENDÈNCIA I LA CÚPULA HO RECTIFICA.



Fotografia amb els quatre representants dels partits polítics de Riudoms, Francesc Xavier Lázaro (ERC), Josep Ramon Margalef (CiU), Ventura Gili (PSC) i Marc Junivart (PP)
Riudoms Decideix

La direcció del PP de Tarragona s'ha vist obligada a rectificar la decisió del de Riudoms, de donar suport a la participació en la consulta independentista del 25 d'abril i de participar en un col.loqui amb la resta de forces polítiques de la localitat. La cúpula va desmentir el suport a la participació en el referèndum.

En primera instància, la consulta sobre la independència que se celebrarà a Riudoms el pròxim 25 d'abril va aconseguir aplegar tots els representants dels partits polítics locals en una fotografia conjunta. La plataforma ciutadana Riudoms Decideix (RD) presentava la imatge com a testimoni gairebé únic en el panorama català, ja que remarcava la voluntat de tots els partits municipals (CiU, ERC, PSC i PP) de fer campanya activament per la participació, tot i que destacava que cada grup es posicionaria en el sentit que cregués més oportú.No obstant, el Partit Popular s'ha afanyat a matisar l'aparició de Marc Junivart, el cap del PP riudomenc, en la instantània. Exposen que Junivart, que aquesta legislatura no forma part del consistori riudomenc, "va anar a la reunió a títol informatiu" i que ni el PP de Riudoms ni el PP de Tarragona "donen cap mena de suport a la plataforma, ni en comparteixen la seva finalitat". De la mateixa manera desmenteixen "categòricament" que Junivart doni suport a la plataforma Riudoms Decideix a títol personal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada