dijous, 1 d’abril del 2010

DIUMENGE 25 D'ABRIL, "8a CAMINADA DE RESISTÈNCIA RIUDOMS-LA MOLA-RIUDOMS'10"



Us convidem a participar de la "8a Caminada de Resistència Riudoms_la Mola_Riudoms '10", prova puntuable per a la 13a Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC, que se celebrarà diumenge 25 d'abril. El termini d'inscripció finalitza dimecres 21 d'abril i/o assolir la xifra de 500 participants. La sortida tindrà lloc a 2/4 de 7 del matí, des de la Plaça de l'Església de Riudoms, amb arribada com a màxim a 2/4 de 9 del vespre. Consta d'un recorregut de 53,3 km. i un desnivell acumulat de 2.950 m., tot passant per Montbrió del Camp, Riudecanyes, Pantà de Riudecanyes, Duesaigües, Castell d'Escornalbou, L'Argentera, Respirador del Túnel, Portell del Peiró, Parc Eòlic de la Serra de L'Argentera, Coll Roig, la Mola de Colldejou, Coll del Guix, Colldejou, Barranc de l'Areny, Ermita de Mare de Déu de la Roca, Mont-roig del Camp, L'Arbocet [Vilanova d'Escornalbou], Montbrió del Camp i Plaça de l'Església [Riudoms]. El preu d'inscripció és de 18 euros pels federats, de 23 euros pels no federats i de 14 i 18 euros, respectivament, pels socis del CERAP.

Carns Baix Camp, Supermercat Organitza: Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar i Secció de Muntanya del CERAP. Amb el suport de: Ajuntament de Riudoms i Diputació de Tarragona. Col·laboren: Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya, Copa Catalana de Caminades de Resistència de la FEEC i Generalitat de Catalunya - Secretaria General de l'Esport. Patrocinen: Borges Fruits Secs, Hotel Termes Montbrió - Grup Roc Blanc, Aquatonic Montbrió, Inpema CB, Llaberia Plàstics, Dac-KusEnjardinaments, "la Caixa", Hotel Sant Jordi, Bimbo-Martínez, Panrico-Donuts, Cobega Coca-Cola, Casmevin Aigua del Montseny, Aluminis Riudoms, Forn Domingo, Forn Jansà, Caixa Tarragona, La Confiteria, Confipizza, La MussaraEsther, Cooperativa Agrícola de Riudoms, Indauto, Mapfre Assegurances, Casal Popular "La Calderera" i ZonA grÀficA. Col·laboren: Consell Comarcal del Baix Camp i Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona.

Per a més informació: www.cerap.net/caminada i http://www.feec.org/Activitats/compet/inscripcions_formulari_compet.php?comp=18.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada