dilluns, 28 de setembre del 2009

4 NOUS DIPUTATS A LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA.

QUATRE NOUS DIPUTATS VAN PENDRE POSSESSIÓ DIVENDRES 25 DE SETEMBRE DELS SEUS LLOCS A LA DIPUTACIÓ DE TARRAGONA, DOS D'ELLS DEL PSC - L'ALCALDE DE RIBA-ROJA, JOSÉ LUIS APARICIO, I LA REGIDORA DEL VENDRELL HELENA ARRIBAS- I ELS ALTRES DOS DE CIU, EL REGIDOR DE CALAFELL JOAN OLIVELLA, I COM NO PODIA SER DE CAP ALTRA MANERA EL NOSTRE GRAN BATLLE L'IL.LUSTRISSIM SENYOR JOSEP MARIA CRUSET !!!
AMB AIXÒ JA TENIM UNA ALTRA GRAN FEINA PER ELL, I SOBRETOT UN ALTRE GRAN SOU A FINAL DE MES, DES DE PPPPPPPr LI DONEM L'ENHORABONA PER AQUESTA CARRERA POL.LÍTICA TANT FRUCTUOSA I QUE ARRIBI TAN LLUNY COM PUGUI.
I DES D'AQUÍ ENS PREGUNTEM...AIXÒ IMPLICARÀ UNA DISTRACCIÓ EN LA SEVA FEINA A LA NOSTRA ALCALDIA ??? O ENCARA ESTARÀ MÉS IMPLICAT I AIXÍ TINDREM MÉS "ENXUFE" EN ALTRES COSES ??? O SIMPLEMENT LA SEVA CARRERA ESTÀ LLENÇADA I EL SEU PRÒXIM REPTE SERÀ UN NIVELL MÉS ELEVAT, COM ARA PER EXEMPLE, LA GENERALITAT ??? LES CORTS CATALANES, PARLAMENT ??? I EN LES PRÒXIMES EL.LECCIONS JA NO ENS REPRESENTARÀ AL POBLE ???
QUI SAP, LA RESPOSTA EN EL PRÒXIM BUTLLETÍ MUNICIPAL...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada