diumenge, 6 de setembre del 2009

2a. MITJA MARATÓ DE RIUDOMS.

Us convidem a participar de la "2a Mitja Marató de Riudoms - La Mitja de l'Avellana '09" i la "1a Cursa Popular de 10 km. '09", que tindrà lloc el proper diumenge 20 de setembre, amb sortida a les 10 del matí, des del Pavelló d'Esports Municipal de Riudoms. Es lliurarà una samarreta tècnica de la prova a tots els participants, així com diversos obsequis de les empreses i estaments col·laboradors [avellanes, xarrup d'avellana i orxata d'avellana], disposant de 5 avituallaments líquids i 1 de sòlid al llarg de la cursa. Es comptarà amb servei de guarda-roba, guarderia i dutxes. Es premiarà amb un trofeu als 3 primers classificats de cada categoria [general, júnior, sènior, veterans, màster i 10 km.], tant masculina com femenina.

El preu de la inscripció per a la mitja marató serà de 12€ pels federats [Federació Catalana d'Atletisme] i 15€ pels no federats. Per a la cursa de 10 km. el preu serà de 10€ pels federats i 13€ pels no federats. La inscripció es podrà formalitzar fins al dia 17 de setembre a la seu social del CERAP [Avinguda de Pau Casals núm.84 de Riudoms], durant l'horari habitual d'obertura [de dilluns a divendres de 6 a 9 del vespre] i als establiments Runnesworld [Carrer de Salvador Espriu núm.28 de Tarragona], Armobal Esports [Carrer de Cambrils núm.4 de Reus] i Esports Miquel [Avinguda de Ramon i Cajal núm.1 de Tarragona], fent efectiu el pagament en qualsevol d'ells o bé amb un ingrés als comptes de "la Caixa" 2100.0166.00.0200236036 o Caixa Tarragona 2073.0301.15.0110203607, indicant com a concepte el nom i cognoms del participant.

En motiu de la presentació de la prova, s'organitzarà una xerrada-col·loqui amb el títol "Continuïtat en l'esforç: la vessant psicològica", a càrrec del Sr. Fernando Revillas i la Srta. Lourdes Carrascón, ambdós llicenciats en psicologia esportiva i representants a Tarragona de Psicosport, que tindrà lloc dimarts 15 de setembre, a les 8 del vespre, a la seu social del CERAP.

Organitza: Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar i Grup Atlètic M'agrada Córrer. Amb el suport de: Regidoria d'Esports i Regidoria de Circulació i Seguretat de l'Ajuntament de Riudoms, Diputació de Tarragona i Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya. Patrocinen: Dac-Kus Enjardinaments, Armobal Esports i Servie-car 2000. Amb la col·laboració de: Aluminis Riudoms, La Sort Automoció, Impremta Gaudí, Mototaller Olesti, Parafarmàcia Mestre-Fontgivell, Macromer, Pau Gavaldà, Escoda i Xifré Edificacions, Acadèmia Gaudí, Finques Gaudí, La Mussara Carns Baix Camp, Psicosport, Olis Mallafrè, Gobal Instal·lacions, Coca-Cola, Inpublic, GES Instal·lacions, "la Caixa", L'Estudi - Isabel Cros, Caixa Tarragona, Mariquita's Perruqueria, Cooperativa Agrícola de Riudoms, Fusteria Pujol, El Cavallet, Forn Domingo, Can Vicenç, Hèrcules 19, L'Om Revista de Riudoms, Naturalment Herbodietètica, Clau Centre de Serveis, "Lo Floc", Gallisà Pintors, Caves Marc Vidal, Cafeteria d'Acord, Forn Jansà, Punt de Rentat, La Calaixera, Fusta i Fusta, i Queviures Ollé Jansà. Amb la col·laboració especial de: Colla Gegantera de Riudoms, Colla de Diables de Riudoms, Amics de Riudoms i Sr. Amàlio Romero.

Per a més informació i detall dels circuïts: www.cerap.net, www.tretzesports.es/riudoms09/index.html, Josep Bes 649 574 850, dac-kus@dac-kus.com i mitjaderiudoms@gmail.com.

1 comentari:

  1. Suposo que els avituallaments líquids seràn a base de cervesa i cubatets, i el sòlid coca en recapte, no? :)jeje

    ResponElimina