diumenge, 2 d’agost del 2009

LO CASAL RIUDOMENC

Que era macu el casal, els festivals aquells que feiem, escales amunt, la Rosita per allà, el cine, les tortugues ninja i la saleta per fer els primers pinitos, el bar amb el Pep (Sebastià) i les borratxeres al Flaps...Doncs, si, senyors, ara només queda aquella façana de pedra, ja està bé també, al final el poder del poble va aconseguir desfer la gran proposta de l'ajuntament de construir un gran auditori a la part nova del poble, i recuperar per al poble, lo que era del poble, el casal, construït amb la suor nostre i regalat al clero...Aquests dies hem rebut a casa el fabulós magazine municipal, puntual, puntual si sapiguèssim quan es publica, no costa res ser regular...i ens explicàven a les primeres pàgines l'expansió del futur nou casal. Doncs, me n'alegro, un punt per l'ajuntament, s'han adjudicat dues finques col.lindants al casal, amb permuta, molt bé, sense esquitxar un duru, per ampliar-lo!
Amb tot això, s'aconseguirà ampliar les places del teatre fins a 500, augmentar la superfície de l'escenari, dels serveis, vestuaris i lo més important del BAR !!!! així com obtenir llum directa dels dos carrers.
Molt macu tooooooot....quan estigui inaugurat...ja no caldrà anar a Perpinyà a veure les pel.lícules i els flims de destape !!!!
Records a la familia,

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada