dimarts, 4 d’agost del 2009

ARRIBA LA FIRA DE L'AVELLANA !!!

BUENU, AQUEST WEEK-END ARRIBA LA NOSTRA FIRA, SEMPRE HEM DIT QUE QUANT PASSA LA FIRA, L'ESTIU JA S'HA ACABAT, AIXÍ QUE HEM DE FER ??? SEMBLA QUE TOT SEGUEIX EL SEU CAMÍ NATURAL I LA PLUJA FARÀ ACTE DE PRESÈNCIA, COM SEMPRE...PRÒ ANEM A L'IMPORTANT, SEMBLA QUE L'AJUNTAMENT O EL PATRONAT, ELS KINTUS O QUI SIGUI, AQUEST ANY HAN FET CAS DE LES RECLAMACIONS DELS CONVIL.LATANS QUE ANY ENRERA ES QUEIXAVEN QUE PER LA FIRA NO HAVIA RES PER AL JOVENT !!!! I AQUESTA ANY, PER FI, ENS PROPOSEN PEL DIVENDRES DE LA FIRA UN GRAN ESPECTACLE !!! LA FESTA DELS QUINTUS'91 AL PARC DE SANT ANTONI AMB ACTUACIONS EN DIRECTE I DISCOTECA MÒBIL !!! AL PROGRAMA DE LA FIRA NO EXPLICA QUINES ACTUACIONS, NI RES, PRÒ M'HE ASSABENTAT QUE UNS SERÀN UNDECIDED !!! JA ESTÀ BÉ QUE FACIN ALGO !!!PRÒ CLAR, NO HO VULGUEU TOT, QUE EL PRESSUPOST PEL JOVENT JA SE'N VA PER LES BARRAQUES, QUE NOMÉS FA DUES SETMANES QUE LES HEM FET !!! ACAPARADORS !!! ARA NOMÉS FALTA QUE PER LA FESTA DEL NOSTRE GRAN BEAT , FESSIM ALGO...
PEL QUE FA LA FIRA, MOLT MACU TOT, COM SEMPRE : ACTE INAUGURAL ALS JUBILATS, CAMINADA NOCTURNA, FESTA DELS QUINTUS...DISSABTE FARAN EL TORNEIG DE NATACIÓ, EL 1ER. MERCAT D'INTERCANVI I DINAR POPULAR ECOLÒGIC, ACTE D'AGERMANAMENT AMB LA FIRA DE L'AVELLANA DE BRUNYOLA, TORNEIG SCALÈXTRIC, OPEN AGILITY, PONIS, TENNIS TAULA, MOSTRA DE CUINA, CERCAVILA I CASTELLS I GRAN BALL DE NIT AMB LA VENUS A SANTARANTONI !!!
DIUMENGE ANIREM A LA MAR, ANIREM AMB CAVALL, FARAN XERRADES, EL TÍPIC PARTIT DELS VETERANUS, EL TORNEIG DE FUTBOL AMB UN GRANDISSIM CONVIDAT, EL LIVERPOOL DE LA CANONJA, EL TORNEIG D'ENGANXE I LA MAGNÍFICA CURSA DE PORTADORS DE SACS !!!
I TOT AIXÒ AMENITZAT AMB LES PARADES DELS NOSTRES AMICS VINGUTS D'ARREU DEL MÓN , ASSOCIACIONS CULTURALS I QUELCOM MÉS, CAVALLITUS, COTXES DE XOC I EL TREN DE LA BRUJA !!!

QUE VAGI BÉ, I ESPEREM QUE LA FIRA SIGUI MILLOR QUE ÚLTIMAMENT, JA QUE ALTRES POBLES ENS PASSEN LA MÀ PER LA CARA !!!

2 comentaris:

  1. i fins a kina hora sera la festa de kintos?? si passa igual q per barraques.....

    ResponElimina
  2. HOME, AQUETA FESTA DEU PROMETRE MOLT, NO ??? DESPRÈS DEL QUE VAN FER PER BARRAKES, I L'HORARI A SANTARANTONI ÉS FINS A LES 4...

    ResponElimina