dimecres, 12 d’agost del 2009

LA FIRA JA HA PASSAT !!!

DONCS, AIXÒ, JA HA PASSAT LA FIRA, HAN MARXAT AQUELLS CAMIONS, RULOTS I CARAVANES DEL PAVELLÓ, HA DESAPAREGUT L'ENTRADA TRIUNFAL A L'AVENIDA I ELS ELECTRICISTES HAN DESPENJAT TOTS ELS CABLES...PERÒ COM HA ANAT LA FIRA ENGUANY ??? HEU VIST UN PAS ENDAVANT, UN PRÒSPER FUTUR, UNA CRISI EN DEVALLADA, GRANS PARADETES I UNA BONA ORXATA D'AVELLANA, L'ABANDONAMENT DEL CULTIU DE L'AVELLANA PER PART DELS PRODUCTORS PEL SEU PREU BAIX I ALTRES CONFLICTES (AL MEU TROS JA FA TEMPS QUE NOMÉS EN TENIM PER TORRAR), O HEU VIST LA NOSTRA FIRA COM AIRE FRESC DAVANT LA DIFÍCIL SITUACIÓ DEL SECTOR ??? LO MÉS IMPORTANT ÉS QUE ELS ROMANESOS TAMBÉ PARTICIPEN A LA CURSA DE PORTADORS DE SACS D'AVELLANES, INTEGRACIÓ !!!

DEIXEM-NOS DE TONTERIES, AQUEST CAP DE SETMANA HA ESTAT TRIST PEL MÓN DE L'ESPORT CATALÀ, DONEM EL NOSTRE CONDOL A LA FAMILIA PERIQUITA PER LA MORT SOBTADA DEL SEU CAPITÀ DANI JARQUE A L'EDAT DE 26 ANYS, AL CEL SIGUI...

3 comentaris:

 1. A mi em sembla que la Fira tal i com està plantejada està més morta que viva... Tres dies (que en realitat son 2 i quart, i amb uns horaris més bé restringits), no donen per a res, les activitats no són poques, però estàn massa concentrades, i no es crea l'ambient festiu que hauria de tenir una fira. Jo proposo fer una Fira de 10 dies, començant el primer divendres d'agost i acabant el segon diumenge, amb moltes activitats per als nens, joves i majors, tallers, gimcames, rutes pel poble en bici i a peu, les 24 hores de futbito, basket, tennis taula, volei-bancal o lo que sigui, jornades d'integració, de promoció de Gaudí, concerts de grups locals, karaokes, cercaviles, maratons fotogràfiques... i la promoció de l'avellana vindrà sola.

  ResponElimina
 2. CLAR QUE SI !!!!
  SORT QUE TENIM UNA ORGANITZACIÓ DE LA FIRA DE 20 I PICO PERSONES QUE TREBALLEN TOT L'ANY PER AIXÒ !!!
  A MÉS A MÉS NO POT SER, ESTAR EL DIUMENGE AL MIGDIA AMB UNS AMICS DE BARNA AL MAS A LA PISCINETA I ABANS DE DINAR, VOLER FER EL VERMOUTH I PASSEJAR PER LA FIRA, (PER LA TARDA SE'N ANAVEN...)I TROBAR-SE-LA TANCADA, SENSE NINGÚ !!
  ÉS VERITAT QUE FEIA CALOR, PRÒ OSTRES...

  ResponElimina
 3. Estic d'acord amb el PICHI. La fira és tristota, s'hauria d'aprofitar més i fer.la durar!!!!
  l'any que ve el bar de la fira pels PPPPPPPR!

  ResponElimina