dimecres, 30 de març del 2011

SANT JORDI, PLAÇA DE L'ARBRE I LA NOVA BIBLIOTECA.



A hores d'ara, la nova biblioteca de Riudoms ofereix millor aspecte que el de la foto, a punt d'inauguració diríem alguns, però no és el cas, clar, els dos mesos abans de les eleccions municipals no es poden fer inauguracions...Per això el penúltim/últim cap de setmana de març va ser tot un corre-cuita d'inauguracions i altres per diversos ajuntaments de viles, pobles i ciutats, com cada vegada, carreteres, edificis públics, aeroports sense avions, carreteres...van estar envoltades de càrrecs polítics, convilatans, discursos, tallades de cinta i piscolabis.


Ara bé, a la nostra vila, ens queda la biblioteca i altres espais per inaugurar !!!
Doncs, aprofitant que aquest any la diada de Sant Jordi i festa del llibre cau en setmana santa, el dissabte, i degut que a la plaça de L'Església aquests dies hi ha misses i processons, com molt bé diu un dels refranys del nostre poble, doncs s'ha pres la decisió de portar les paradetes i la festa a la plaça de l'Arbre, doncs molt bona decisió... Trobem que a vegades aquesta majestuosa plaça, està poc aprofitada, i ja és hora que es facin més actes com aquests. Però el cas és que, aquest mateix dia de sant Jordi, l'ajuntament aprofitarà per fer dia de portes obertes a la nova biblioteca, situada allà mateix, aprofitant suposo, l'afluència massiva de gent, que també està bé...

La nostra pregunta: és això una inauguració encoberta ??? o simplement és, abans de posar-la en funcionament, un dia de portes obertes ???

Bona setmana santa, sant Jordi, i lo que convingui !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada