dijous, 1 d’abril del 2010

RESPOSTA DE RIUDOMS DECIDEIX A LES INFORMACIONS TRETES PELS DIARIS EN RELACIÓ AL PP I LA CONSULTA A RIUDOMS

En relació a l’article publicat avui dia 23 de març de 2010 al Diari de Tarragona, titulat “El PP de Riudoms apoya la consulta soberanista y la cúpula lo rectifica” (pag. 11) *, la plataforma cívica RIUDOMSDECIDEIX , constituida el passat 6 de febrer de 2010, manifesta el següent:

  • El nostre únic objectiu és organitzar i fomentar la participació de tots els riudomencs amb dret a vot a la consulta no vinculant sobre la independència de Catalunya a celebrar el proper 25 d’Abril.

  • Considerem un èxit reunir a totes les forces polítiques de Riudoms en una foto de recolzament a RIUDOMSDECIDEIX, fet que ha resultat impossible a la immensa majoria de municipis catalans que han o estan organitzant la consulta sobiranista. En aquest sentit, aprofitem per reinvindicar la iniciativa associativa i qualitat democràtica de tots els riudomencs.

  • Volem donar el nostre reconeixament a la postura valenta d’un representant polític (en aquest cas del Partit Popular) per recolzar la nostra iniciativa democràtica i estar a favor d’un acte tant legítim com participar en un col.loqui amb la resta de formacions polítiques per debatre els arguments a favor o en contra de la independència de Catalunya.

  • Creiem fermament en la legitimitat del poble català i, en concret, el riudomenc a decidir sobre el seu futur sense interferències polítiques i rebutgem la partitocràcia imperant.

Atentament,

És possible que el vostre navegador no pugui visualitzar aquesta imatge.

Fem poble, fem país!

riudomsdecideix@gmail.com

www.riudomsdecideix.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada