dimarts, 9 de març del 2010

PUNTS TU AJUDES 2010



Rècord de projectes als Punts Tu Ajudes 2010.

Nou entitats de Riudoms han presentat els seus projectes als Punts Tu Ajudes de Caixa Tarragona.
Aquest èxit de participació de les associacions riudomenques ens transmet les ganes i la capacitat per a organitzat i tirar endavant projectes i activitats i que desitgen aprofitar l’oportunitat de finançament que els ofereix aquesta entitat financera. Us animem a fer-ne la màxima difusió entre les vostres amistats i contactes tenint en compte que en aquesta època és molt important que arribin a Riudoms la màxima quantitat de recursos.

  • Codi de votació 0906. La Fundació Privada pels Animals de Companyia del Camp de Tarragona realitza la recollida d’animals abandonats a la majoria de poblacions de la part nord de la província de Tarragona, mitjançant convenis subscrits amb ajuntaments i consells comarcals. El projecte consistiria en la esterilització del màxim nombre possible dels animals residents al centre.
  • Codi de votació 0981. El Club Patí Riudoms busca recursos per a l’adquisició de material donat que, durant el primer any, el club facilita sense cost el material necessari als nens i nenes que s’inicien en l’hoquei o el patinatge.
  • Codi de votació 1135. L’Associació de Jubilats i Pensionistes de Riudoms vol renovar els equipaments actuals i adquirir-ne de nous per a donar noves prestacions a partir de l’estrena de la nova seu.
  • Codi de votació 1159. L’AMPA de l’IES Joan Guinjoan de Riudoms vol fer xerrades realitzades per professionals, adreçades a pares i mares que millorin l’educació dels fills i filles. També es proposa un taller de “coaching” per a millorar les relacions interpersonals en l’àmbit educatiu.
  • Codi de votació 1340. L’Orquestra Camera Musicae es disposa a organitzar la tercera temporada estable de concerts 2010-11. La programació és molt variada i atractiva, amb compositors que van des de Johann Sebastian Bach fins a Igor Stravinsky i pensada per atraure un públic extens cap a la música clàssica.
  • Codi de votació 1490. La Colla Gegantera de Riudoms compta amb quatre gegants: el Ton, la Cisca, el gegant Antoni Gaudí i en Galderic. Es proposa l’adquisició d’un nou remolc de gran dimensions per transportar els gegants per les poblacions i viles que es visiten.
  • Codi de votació 1606. La Fundació Beat Bonaventura Gran té entre els seus objectius la promoció i divulgació de la vida del franciscà Miquel Baptista Gran, el Beat Bonaventura Gran de Riudoms. Ara mateix ja han començat les obres de condicionament per a l’obertura al públic d’aquest edifici i es demana la vostra col·laboració per tal de poder-les finalitzar.
  • Codi de votació 1643. L’Associació El Trencadís vol facilitar la integració, l’acceptació i el foment de la participació de les persones amb minusvalideses psíquiques o físiques a Riudoms, tot fent activitats de lleure i formatives, col·laborant en l’eliminació de barreres arquitectòniques o afavorint la seva integració social i laboral.
  • Codi de votació 1664. El Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar vol catalogar i modernitzar la biblioteca del CERAP que té un fons bibliogràfic de més de 2000 volums i prop de 1500 revistes. Es vol millorar l’espai, dotant-lo de noves prestatgeries i parament, catalogar el fons i adquirir dos equips informàtics per a facilitar la consulta i ampliar els serveis d’internet.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada