dimecres, 13 de gener del 2010

EL PPPPPPPr AMB RIUDOMS DECIDEIX

El PPPPPPPr s'uneix a la causa nacional i dóna el seu suport a l'iniciativa conjunta municipal RIUDOMS DECIDEIX, grup de suport per fer una consulta a Riudoms sobre la Independència el 25 d'Abril 2010, en el marc del moviment Baix Camp Decideix i el Moviment 13D i 28F.
La societat civil riudomenca s’està preparant per celebrar al nostre poble una consulta sobre la independència de Catalunya, de l’estil de les que s’han celebrat a Arenys de Munt i a 176 municipis catalans més.

De moment un grup de persones es mou per aconseguir adhesions i conèixer els punts de vista de personalitats, grups i entitats locals. Les converses i reunions que s’estan fent persegueixen l’objectiu de formar un grup el mes sòlid possible, de manera que la consulta ofereixi les millors garanties d’èxit.
Per aconseguir-ho cal la implicació de persones provinents de tots els àmbits professionals i de totes les edats i que, com nosaltres, estiguin disposats a treballar per a aconseguir que la consulta sigui un èxit de participació i d’expressió democràtica.
Aquest horitzó comú, que enfortirà els lligams entre nosaltres i el nostre poble, és requisit imprescindible per prosperar en les reivindicacions democràtiques que ens il·lusionen com a país.
Per què no t’afegeixes a col•laborar en aquest projecte?
Tots ens necessitem! Apuntat’hi:

riudomsdecideix@gmail.com
www.twitter.com/riudomsdecideix
http://www.facebook.com/group.php?gid=197351444904&ref=nf

+ info a http://riudomsdecideix.blogspot.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada