divendres, 6 de novembre del 2009

Us presentem el núm.189 de "Lo Floc", revista del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar‏

Us presentem el núm.189 de "Lo Floc", revista del Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar, que durant la setmana vinent farem arribar a tots els nostres socis i sòcies. Mentre tant, podeu anar-ne fent un tastet al següent vincle: http://www.cerap.net/lofloc/lofloc189.pdf. Tothom que desitgi adquirir-ne un exemplar imprès podrà fer-ho a la seu de la mateixa entitat, durant l'horari habitual d'oficina [de dilluns a divendres de 6 a 9 del vespre], o bé a les llibreries "La Cometa" i "El Follet", així com a l' "Estanc del Carrer Nou" i a "Ca La Borrassa". El preu de venda és de 4,00 €.

D'altra banda, també podeu descarregar-vos els 11 números anteriors a:
http://www.cerap.net/lofloc/lofloc177.pdf, http://www.cerap.net/lofloc/lofloc178.pdf, http://www.cerap.net/lofloc/lofloc179.pdf, http://www.cerap.net/lofloc/lofloc180.pdf, http://www.cerap.net/lofloc/lofloc181.pdf, http://www.cerap.net/lofloc/lofloc182.pdf, http://www.cerap.net/lofloc/lofloc183.pdf, http://www.cerap.net/lofloc/lofloc184.pdf, http://www.cerap.net/lofloc/lofloc185.pdf, http://www.cerap.net/lofloc/lofloc186.pdf, http://www.cerap.net/lofloc/lofloc187.pdf i http://www.cerap.net/lofloc/lofloc188.pdf.


Edita: Centre d'Estudis Riudomencs Arnau de Palomar. Institucions col·laboradores: Diputació de Tarragona i Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.
"Lo Floc" és membre de l'ACPC [Associació Catalana de Premsa Comarcal].

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada