dimecres, 4 de novembre del 2009

CAIGUDA D'UN EDIFICI A RIUDOMS.





Una persona va resultar ferida el passat divendres, 30 d'octubre per la caiguda de la casa situada al costat de les obres del casal, al carrer sant jaume.
Aquest veí, M. Román, va ser ràpidament traslladat a l'hospital, on està ingressat, i on se li va practicar una operació en una cama.
Una altra persona, la germana de l'accidentat, es creia que podia estar a l'interior de l'immoble i va ser buscada tota la tarda pels grups de rescat i actuacions especials fins que va ser localitzada fora de la casa.
A més de la casa esfondrada, l'impacte va provocar també l'afectació de l'estructura de la casa del costat, els veïns de la qual no van poder dormir a casa seva de manera preventiva. Els bombers no van poder donar detalls de la causa de l'enfondrament, ara bé la causa podrien ser les obres al casal.
Nombrosos efectius del cossos de bombers i dels mossos d'esquadra, de personal municipal i voluntaris van treballar des dels primers minuts, com l'alcalde i diversos regidors.
L'ajuntament va oferir allotjament als veïns afectats, articles de primera necessitat, assessorament i suport humà i material.
Durant tot el cap de setmana es va treballar per assegurar les cases contigües i fer tasques de recuperació de les pertinences personals dels veïns.
L'ajuntament i els veïns afectats van agraïr la ràpida, efectiva i nombrosa presència dels diferents cossos de seguretat, emergència i els seus responsables, els mitjans de comunicació i la col.laboració dels regidors i personal municipal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada