dimarts, 20 d’octubre del 2009

EXPOSICIÓ "ESCOLES D'ALTRES MÓNS" DE KIM MANRESA

En els darrers cinc anys, el fotoperiodista Kim Manresa ha aprofitat els seus viatges arreu del món per visitar escoles i retratar com s’eduquen els nens.
A través d’unes 50 imatges, el fotògraf il·lustra la situació de l’ensenyament en diferents països del tercer món. Manresa ha fotografiat l’ànima d’aquestes escoles on, en la majoria de casos, hi ha poc material didàctic i els pupitres estan malmesos, però alhora es veu l’esperança dels infants que omplen cada dia les improvisades aules.Las fotografies estan acompanyades de textos signats per diferents autors de prestigi internacional com els premis Nobel José Saramago i Dario Fo i el premi Planeta Juan Marsé, que reflexionen sobre una imatge cadascú.
“Escoles d’altres móns” no és només una exposició d’art, ja que té un projecte educatiu al darrera. Cadascun dels municipis que han acollit l’exposició ha triat una fotografia perquè els seus escolars treballin i reflexionin sobre la situació d’altres nens i nenes als països més desfavorits.

La presentació anirà a càrrec del Sr. Carlos Ernesto García, escriptor i periodista salvadorenc, comissari de l'exposició, el dia 23 d'octubre, a les 20.30h, a la Casa de Cultura "Antoni Gaudí".

Del 19 al 30 d’octubre.
DE DILLUNS A DIVENDRES, DE LES 17h A LES 20h.
DISSABTE, DE LES 11h A LES 14h.

Organitza Ajuntament de Riudoms amb el suport de la Diputació de Tarragona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada