divendres, 24 de setembre del 2010

MARCEL.LÍ GARRIGA, NOU REGIDOR DEL PSC A RIUDOMS.

Marcel·lí Garriga fou nomenat regidor del PSC al nostre ajuntament durant el ple del dijous 16 de setembre, en substitució de la presidenta de l'executiva local, Lucia Martínez. Garriga, de 44 anys, prové del món associatiu -ha estat president de l'AMPA de l'escola i l'institut del municipi i vicepresident de l'escola de futbol del Baix Camp- i és secretari d'organització de la nostra agrupació socialista..

El nou regidor es defineix com "una persona dialogant", que té com a objectiu millorar els problemes reals de la gent i fugir de les "picabaralles estèrils que no ens porten enlloc". Garriga considera que a Riudoms queda "molta feina a fer" abans de les eleccions municipals del 2011, per tal de pal·liar els efectes de la crisi, impulsar equipaments, com el casal del poble, o millorar el transport públic amb la resta de municipis.

Un altre dels objectius de Garriga és que el PSC augmenti els contactes amb el moviment associatiu de Riudoms per conèixer les seves inquietuds i "actuar com a interlocutors a la sala de plens. El govern municipal a Riudoms està liderat per CiU, amb vuit regidors, seguit d'ERC, amb tres, i del PSC, amb dos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada