dilluns, 26 de juliol del 2010

ÈXIT A LES ULÉ BARRAQUES 2010


AQUEST CAP DE SETMANA S'HAN CELEBRAT A LA NOSTRA VILA LES III ULÉ BARRAQUES, PER LA FESTA MAJOR DE SANT JAUME I EL CORREFOC HABITUAL DISSABTE A LA NIT A LA PLAÇA DE L'ESGLÉSIA.

Les Ulé Barraques Riudoms estan organitzades per la Comissió de Barraques de Riudoms, formada per les entitats participants a la festa i la Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Riudoms. Per l’escenari de les Ulé Barraques hi han passat agrupacions musicals de la talla dels Herois de la Katalunya Interior, Skatacrack, DeBlassis, Gertrudis o La Gossa Sorda; que han omplert de gom a gom l’espai de barraques durant les edicions del 2008 i 2009.
Per l’escenari de les Ulé Barraques d’enguany, hi han passat Cat-Rock i Xeic! divendres per la nit, i Bongo Botrako, Kayo Malayo i els Strombers dissabte nit amb una afluència d'unes 3.000 persones.
Aquesta edició les barraques implicades eren les del Casal Popular "La Calderera", l'equip d'handbol C.E.Riudoms, l'Esplai del Casal Riudomenc, el Grup Independent d'Art i els Kintos'92.
Un any més, èxit total de les entitats i el públic, llàstima que s'acabés la cervesa a les 3:00 h. !!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada